Onze winkel Choco Montmaertre en webshop om momenten van geluk voor iedereen te creëren!

In het centrum van Zierikzee, aan het mooie Montmaertreplein vind je onze Leonidas-winkel. In de winkel zijn alle producten op voorraad.

Je kunt het assortiment hier niet alleen bekijken maar ook proeven! Daarnaast kies je zelf je verpakking van de bonbons. Zo maak je altijd de juiste keuze.

Online in onze webshop kun je een selectie van de Leonidasbonbons per gewicht samenstellen of voorverpakt in luxe geschenkverpakkingenen/of in een mooie cadeauverpakkingen bestellen.

Je kunt jouw bestelling in de winkel afhalen of wij bezorgen/verzenden jouw bestelling met aandacht en zorg in heel Nederland.

We voeren onze bonbons wekelijks aan vanuit Brussel. Zo kunnen we de versheid garanderen.

Ambachtelijke kwaliteit staat bij Leonidas al jaren voorop. Expertise en ervaring zorgen ervoor dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Wij staan klaar om voor jou met zorg de luxe bonbons handmatig te selecteren en te verpakken zoals jij dat wenst.

Een doosje vol geluk voor iedereen!

Horeca en Logies Levering

U kunt zich als horeca-ondernemer echt onderscheiden door verse Leonidas bonbons bij de koffie of thee te serveren.

Of als hotel, b&b of ander logeerverblijf presenteert u uw gasten als extra attentie 1 of 2 bonbons verpakt in een mini doosje. Op het kussen voor ’t slapen gaan.

Wij hebben een speciaal geselecteerd assortiment beschikbaar en hanteren toegankelijke prijzen. Wij bezorgen dagelijks op Schouwen Duivenland.

Bestellen kan via onze webshop of doe via contact uw vrijblijvende aanvraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

B2B levering

Het verzorgen van relatiegeschenken is één van onze specialiteiten. Daarbij zijn kwaliteit, flexibiliteit en service belangrijk. Voor uw in- en externe relaties verzorgen wij graag uw attentie.

Maak gebruik van onze website of neem contact met ons op voor een op maat gemaakt arrangement.

Omdat geven zoveel meer doet!

Geschiedenis Leonidas

“I did not do it for the money, I did not do it for the fame, I did it to spread some happiness!”

Leonidas Kestekides en zijn Griekse familie zorgden voor een ware Belgischechocoladerevolutie. Leonidas groeide van één winkel met een guillotineraam naareen merkbeleving met boetieks wereldwijd. Door de jaren heen breidde het gammauit, kwamen er explosieve smaken bij en lieten we jou genieten van onze nieuwe creaties. Maar er is één leuze die na 100 jaar nog altijd hetzelfde is: Leonidas pralines zijn toegankelijk voor iedereen. Meer dan 100 jaar geleden legde Leonidas Kestekides de eerste hand aan de praline zoals we deze vandaag kennen. Vier generaties Kestekides drukten door de jaren heen hun stempel op Leonidas, wat van dit merk een heus familiebedrijf maakt. Wat begon als één winkel met een guillotineraam waar pralines op de vensterbankten toongesteld werden, groeide uit tot een merkbeleving wereldwijd met meer dan 1300 winkels. Iedereen geniet ondertussen van de verrukkelijke creaties van Leonidas.